Your Cart
Adaugă în coș
  • Produs GRATUIT la comenzi 125+ LEI
  • Livrare GRATUITĂ la comenzi 175+ LEI
0%

Mai adauga produse de 85 LEI ca sa poti finaliza comanda

Affiliate

Afiliere

Pentru a dezvolta compania Mr. Iron, care are ca scop îmbunătățirea sănătății celor din jur, îți oferim oportunitatea să faci parte din această industrie în continuă creștere. Considerăm că fiecare dintre noi are puterea și libertatea de a aduce un plus societății în care trăim. Ne bucurăm că ești aici! Prin intermediul acestui program de afiliere îți oferim posibilitatea să lucrezi cu echipa noastră.

Ce presupune asta?
Beneficii care ajung până la 10% comision generat în puncte pe site din vânzările plasate pe codul tău desemnat ție. Pentru fiecare comandă făcută cu codul tău promoțional vei genera 10% din suma în puncte pe website-ul nostru cu care o să poți să achiziționezi produsele disponibile. Poți folosi un singur cod promoțional pentru fiecare comandă plasată. Exemplu: Dacă cineva face o comandă de 100 de lei, vei primi 10 puncte înapoi pe site. 1 punct = 1 leu.

DĂ CLICK AICI ȘI DEVINO AFILIAT MRIRON

Vrem să devenim parteneri cu cei mai muncitori și îndrăzneți oameni din industrie în timp ce creștem ideea noastră. Nu trebuie să fii o persoană publică ca să ne poți ajuta, oricine poate face parte din programul de colaboratori.

Suntem deschiși și te încurajăm să vii cu ideile tale care să ne ajute în dezvoltarea a noi produse sau a diferitor căi de promovare pentru site-ul și rețelele noastre de socializare. Așteptăm să ne contactezi!

Dacă ești interesat să susții proiectul nostru și să investești în misiunea noastră în continuă dezvoltare, suntem deschiși să programăm o întâlnire unde vom discuta posibila ta implicare în creșterea companiei Mr. Iron. Transmite-ne detaliile tale în secțiunea de mai jos.

 

Scrie-ne pe contact@mriron.ro și te vom contacta în cel mai scurt timp!

0