Your Cart
Adaugă în coș
  • Produs GRATUIT la comenzi 125+ LEI
  • Livrare GRATUITĂ la comenzi 175+ LEI
0%

Mai adauga produse de 85 LEI ca sa poti finaliza comanda

Avem răspunsuri

Întrebări frecvente legate de:

COMANDA:

Suntem în colaborare cu o firmă de curierat (Sameday) pe tot teritoriul Romaniei.

În funcţie de cât de încărcaţi sunt curierii noştri, comanda ajunge în jur de 2-5 zile lucratoare.

Da, comenzile pot fi anulate sau modificate o dată ce sunt plasate, însă grăbeşte-te pentru că este un timp limitat.
Contacteaza-ne pe email: contact@mriron.ro sau suna-ne pe 0732 735 268.

Curierii noştrii vor furniza un AWB prin care poţi urmări statusul comenzii tale.

În cazul în care dorești să faci o astfel de comandă, trimite un mesaj la +40 732 735 268.
Ne pare rău pentru disconfortul creat. Dacă comanda nu a ajuns la tine după 7 zile de la plasarea acesteia, te rugăm să ne trimiți un mesaj la +40 732 735 268.
Poţi să primeşti banii înapoi în urma returului în contul în care ai efectuat plata. Îţi putem oferi banii prin intermediu bancar.
Poţi aplica un singur cod promoţional in coşul tău.
Mergi la pagina noastră de înregistrare pentru a intra în comunitatea Mr. Iron.
Ne pare rău pentru această experiență, că în orice altă companie pot exista greșeli în fabricare, dar împreună cu comunitatea noastră reușim întotdeauna să remediem situațiile neplăcute. Contactează-ne +40 732 735 268 sau pe email la contact@mriron.ro.
Deși comenzile noastre trec prin numeroase verificări până la livrare, rareori se întâmplă să existe produse lipsă. Te rugăm să ne contactezi la 732 735 268 sau pe contact@mriron.ro.

PRODUS:

În cazul în care vrei să returnezi produsul, poți face în termen de 14 zile de la momentul livrării. Poți returna produsele doar dacă sunt sigilate (nu au fost desfăcute/nu au fost folosite). Produsele trebuie să fie în aceeași condiție în care s-au aflat la momentul livrării. O să ai nevoie, de asemenea, de dovada cumpărării. Costul returului nu poate fi preluat de către companie, este plătit individual de fiecare client.

Conținutul bogat de proteină se datorează amestecului complex format din soia nemodificată genetic, mazăre și orez. Formula aceasta ne oferă o cantitate inedită de până la 50% proteină per 100g, adică cam oricât mănânci jumătate este proteină.

Da, știm că zahărul se găsește cam peste tot, dar așa ne diferențiem noi de ceilalți. În locul acestuia, produsele noastre conțin îndulcitori, care nu îți afectează în mod rău organismul și sunt testate de industria alimentară.

 

ABONAMENT:

Daca vrei sa primesti automat in fiecare luna un pachet de minimum 2 Cutii de Cereale pentru a te asigura ca nu ramai fara gustul apetisant al acestora, poti sa selectezi Programul “Monthly Crunch” care iti va aduce in timp reduceri si castiguri bonus.

Nu o vei face, dar totusi daca esti nevoit sa faci aceasta schimbare, o poti face singur in Profilul contului tau.

Desigur, tot ce trebuie sa faci este sa te Loghezi. Intra pe profilul tau si acceseaza detaliile Abonamentului.

0